Απογειώστε τις λεμονάτες πατάτες με λίγη μουστάρδα


Ένα πιάτο λεμονάτες πατάτες αποτελεί, παραδοσιακά, έναν συνδυασμό από φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο, σκόρδο, ζωμό (κάποιες φορές), βότανα και μπαχαρικά. Κάθε οικογένεια πιθανότατα έχει τη δική της συνταγή που χρησιμοποιεί μια παραλλαγή από διαφορετικές πατάτες ή μείγματα καρυκευμάτων. Υπάρχει, όμως, ένα συστατικό, που, σύμφωνα με το tastingtable.com, αν προστεθεί στη συνταγή σας θα απογειώσει τη γεύση τους. Και αυτό δεν είναι άλλο από τη μουστάρδα. Η προσθήκη αυτού του πικάντικου καρυκεύματος μπορεί να σας εκπλήξει, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα συστατικό που χρησιμοποιείται σε πολλές διαφορετικές συνταγές για λεμονάτες πατάτες. Η μουστάρδα θα δώσει στο αμυλούχο πιάτο μια έντονη και πικάντικη γεύση, ενώ πρόκειται για μια προσθήκη που συμπληρώνει την οξύτητα του χυμού λεμονιού. Διαφορετικές μουστάρδες προσφέρουν διαφορετικές γεύσεις Υπάρχουν πολλές ποικιλίες μουστάρδας που μπορείτε να προσθέσετε στις λεμονάτες πατάτες σας. Για παράδειγμα, η απλή κίτρινη μουστάρδα πιθανόν να υπάρχει ήδη στο ψυγείο σας, οπότε προσθέστε την στη συνταγή σας την επόμενη φορά που θα φτιάξετε λεμονάτες πατάτες για να […]Πηγή