Υλικά συνταγής
- 1 ½ κιλό αλεύρι δυνατό
- 100 γρ. μαγιά νωπή
- 230 γρ. γάλα
- 400 γρ. ζάχαρη
- 320 γρ. βούτυρο αγελαδινό
- 8 αυγά χτυπημένα
- 1/2 κ.γ. μαχλέπι κοπανισμένο
- 1 κ.σ. μαστίχα, κοπανισμένη
- 1 κ.σ. μαργαρίνη για άλειμμα του ταψιού
- 1/3 φλ. τσαγιού σταφίδες (προαιρετικά)
- 1 αυγό για το άλειμμα της πίτας
- 3/4 φλ. τσαγιού αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη για γαρνίρισμα