
Υλικά συνταγής
- 1 φλ. τσαγιού πραλίνα φουντουκιού (Νουτέλα, Μερέντα ή άλλη επιλογής σας)
- 2 φλ. τσαγιού σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση συνταγής
- Παίρνετε ένα ταψί/φόρμα με 12 ή 24 θήκες για μαφινς (ανάλογα με το μέγεθος που προτιμάτε να έχει το γλυκό σας) και τοποθετείτε σε κάθε θήκη τις ειδικές χάρτινες βάσεις για καπκέικς/μαφινς. Το αφήνετε στην άκρη.
- Σε μια κατσαρολίτσα ρίχνετε την πραλίνα φουντουκιού και τις σταγόνες σοκολάτας και τα ανακατεύετε με σπάτουλα σιλικόνης, σε πολύ χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσουν τελείως οι σταγόνες σοκολάτας και έχετε ένα λείο σοκολατένιο μείγμα. (Εναλλακτικά κάνετε την ίδια διαδικασία σε μπεν μαρί ή φούρνο μικροκυμάτων).
- Μοιράζετε το μείγμα ομοιόμορφα στις στρωμένες χάρτινες βάσεις στη φόρμα και τα μεταφέρετε στην κατάψυξη για 2-3 λ να σφίξει ελαφρώς. Το βγάζετε από την κατάψυξη και το σερβίρετε!