Υλικά συνταγής

  • 1 πακέτο πατισερί κρέμα ζαχαροπλαστικής εμπορίου ή φτιάξτε τη δική σας [βλέπε συνταγή εδώ]
  • 1 πακέτο τυρί Φιλαδέλφεια
  • μπισκότα γεμιστά με άσπρη κρέμα κατά προτίμηση όρεο ή άλλα επιλογής σας

Εκτέλεση συνταγής

  1. Ετοιμάζουμε τη κρέμα ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, ή φτάχνουμε τη δική μας. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και χτυπάμε το μείγμα μας με το μίξερ χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν και να αφρατέψουν τα υλικά.
  2. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι.
  3. Σε ένα βαθύ μπολ (κατά προτίμηση σε σχήμα κώνου) βάζουμε σε στρώσεις ξεκινώντας πρώτα από τα μπισκότα, μετά τη κρέμα κ.ο.κ. μέχρι να τελειώσουν τα υλικά, φροντίζοντας να τελειώσουμε με τη στρώση μπισκότου. Διακοσμούμε (προαιρετικά) με τρίμμα λευκής σοκολάτας και βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο να κρυώσει πριν το σερβίρουμε.

Πηγή