Υλικά συνταγής

  • 200 γρ. ταχίνι
  • 200 γρ. κρέμα καρύδας
  • 100 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 150 γρ. κουβερτούρα με 55-55% κακάο, ψιλοκομμένη και λιωμένη
  • 4-5 κ.σ. νιφάδες καρύδας ή τριμμένο ινδοκάρυδο για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Εκτέλεση συνταγής

  1. Λιώνετε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα σε μπεν μαρί, φροντίζοντας το νερό που θα σιγοβράζει να μην ακουμπά στο μπολ με τη σοκολάτα. Εναλλακτικά μπορείτε να τα λιώσετε στα μικροκύματα ελέγχοντάς τα ανά τακτά διαστήματα για να μην καεί η σοκολάτα.
  2. Σε ένα μπολ ρίχνετε την κρέμα καρύδας μαζί με το ταχίνι, την ζάχαρη άχνη και την λιωμένη κουβερτούρα και τα ανακατεύετε μέχρι να έχετε ένα τέλεια ομογενοποιημένο μείγμα. Μοιράζετε το μείγμα σε 4-5 μπολ, προαιρετικά το γαρνίρετε με καρύδα και σερβίρετε.

Πηγή