Πώς να κάνετε χοτ ντογκ στο air fryer


Υλικά 4 χοτ ντογκ 4 ψωμάκια για χοτ ντογκ 4 φέτες τυρί τσένταρ, προαιρετικά Για το σερβίρισμα: μουστάρδα, κέτσαπ, πίκλες Εκτέλεση Ψεκάστε το καλάθι του air fryer με αντικολλητικό σπρέι. Προσθέστε τα 4 χοτ ντογκ στο καλάθι, αφήνοντας λίγο χώρο μεταξύ τους. Τηγανίστε στον αέρα στους 180 βαθμούς για 5 λεπτά. Όταν τα χοτ ντογκ είναι έτοιμα, θα πρέπει να είναι ελαφρώς καφετιά στα σημεία. Αφαιρέστε τα χοτ ντογκ από το καλάθι χρησιμοποιώντας μια τσιμπίδα ή ένα πιρούνι και τοποθετήστε κάθε χοτ ντογκ σε ένα ψωμάκι. Τοποθετήστε 2 συναρμολογημένα χοτ ντογκ στo air fryer και ψήστε για 90 δευτερόλεπτα, μέχρι να φρυγανιστεί το ψωμάκι. Το τελικό φρυγανισμένο ψωμάκι θα είναι ελαφρώς τραγανό στις άκρες. Αν προσθέσετε τυρί στα χοτ ντογκ σας -προσθέστε μια φέτα τυρί στη μέση κάθε ψωμιού και βάλτε από πάνω το χοτ ντογκ. Τηγανίστε στον αέρα για 90 δευτερόλεπτα και το τυρί θα λιώσει, όσο τα ψωμάκια θα ψήνονται. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα χοτ ντογκ. Σερβίρετε τα χοτ ντογκ αμέσως […]Πηγή