
Υλικά
- 6 αβγά
 - 2 φλ. τσαγιού γάλα
 - 1/2 φλ. τσαγιού νερό
 - 75 γρ. βούτυρο λιωμένο
 - 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 - 3 κ. σ. ζάχαρη
 - 1/2 κ. γλ. βανίλια
 - 20 γρ. σκόνη κακάο
 - Ζάχαρη άχνη για την επικάλυψη
 
Εκτέλεση
- Έχετε όλα τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου.
 - Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αβγά με το γάλα και το νερό.
 - Προσθέστε το βούτυρο, τη βανίλια και τη ζάχαρη.
 - Κοσκινίστε το αλεύρι και προσθέστε το στο μείγμα.
 - Ανακατέψτε ελαφρά μέχρι να διαλυθεί εντελώς.
 - Σουρώστε το μείγμα, προσθέστε το κακάο και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί ο χυλός.
 - Προθερμάνετε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
 - Ρίξτε λίγο από το χυλό, απλώστε ομοιόμορφα και μαγειρέψτε για ένα λεπτό από τη μία πλευρά, αναποδογυρίστε και συνεχίστε το μαγείρεμα για ακόμη μισό λεπτό.
 - Απολαύστε σκέτες, με ζάχαρη άχνη ή τη γαρνιτούρα της επιλογής σας.