Υλικά 1 αρνίσια συκωταριά 1/2 κιλό αρνίσια έντερα 8 φλ. τσαγιού νερό 1 κ. σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 2 φλ. τσαγιού σέλινο, ψιλοκομμένο 1 βολβό μάραθου, σε κύβους 2 κ. γλ. αλάτι 1 φλ. τσαγιού κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 1/2 φλ. τσαγιού άνηθο, ψιλοκομμένο 1/2 φλ. τσαγιού ρύζι Μαύρο πιπέρι, ανάλογα με τη γεύση Για το αυγολέμονο: 5 αυγά, το χυμό από 3 μέτρια λεμόνια, 1 κ. σ. αλεύρι (προαιρετικό, αλλά βοηθάει στο δέσιμο της σάλτσας) Εκτέλεση Πλύνετε πολύ καλά τη συκωταριά και τα έντερα, ψιλοκόψτε και σιγοβράστε σε άφθονο νερό για 1 ώρα. Σουρώστε το ζωμό σε ένα μεγάλο μπολ και αφήστε στην άκρη το ψιλοκομμένο κρέας. Στην ίδια κατσαρόλα, ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέστε το σέλινο, το μάραθο και 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι. Μαγειρέψτε για περίπου 5 λεπτά. Ανακατέψτε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και μαγειρέψτε για 1- 2 λεπτά ακόμα, μέχρι να αρωματιστούν και τα λευκά μέρη των κρεμμυδιών να αρχίσουν να […]Πηγή