Το λάθος που πρέπει να αποφύγετε όταν κάνετε σπιτικό τιραμισού


Το τιραμισού συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο δημοφιλών ιταλικών γλυκών και όχι άδικα! Η best seller γλυκιά λιχουδιά της Ιταλίας αποτελείται από σαβαγιάρ βουτηγμένα στον καφέ, συνδυασμένα με γλυκό μασκαρπόνε και σκόνη κακάο. Στην πορεία προς αυτή τη λεπτή ισορροπία υφής και γεύσης, ωστόσο, μπορεί να σκοντάψετε σε κάθε είδους λάθη. Μεταξύ των πιο σημαντικών λαθών; Η χρήση στιγμιαίου καφέ, ο οποίος μπορεί να αμβλύνει τη γεύση του αγαπημένου σας τιραμισού. Ο στιγμιαίος καφές, ο οποίος έχει λιγότερη καφεΐνη από τον κανονικό καφέ, έρχεται με μια πιο αδύναμη, αραιωμένη γεύση. Έτσι, ακόμη και όταν βουτάτε τα σαβαγιάρ στο υγρό, μπορεί να μην πετύχετε την επιθυμητή γεύση καφέ. Αν έχετε το χρόνο, και θέλετε την τέλεια γεύση για το τιραμισού σας, είναι καλύτερο να φτιάξετε τον καφέ σας από το μηδέν. Για ένα δυνατό σε γεύση τιραμισού, επιλέξτε δυνατό εσπρέσο Επειδή ο εσπρέσο είναι υπεύθυνος για μεγάλο μέρος της γεύσης του τιραμισού, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη αυτού του ροφήματος. Όσο […]Πηγή