Υλικά 200 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο 100 γρ. σταφίδα 200 γρ. κεράσια γλασέ, κομμένα στη μέση 100 γρ. αποξηραμένα κράνμπερι 200 γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα κράνμπερι Το ξύσμα και το χυμό 1 πορτοκαλιού 50ml σέρι, κονιάκ, Disaronno ή Frangelico 250 γρ. καστανή ζάχαρη 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας 4 μεγάλα αυγά 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 100 γρ. αλεσμένο αμύγδαλο 100 γρ. φρυγανισμένο φουντούκι, ψιλοκομμένο 1 κ. σ. ανάμεικτα μπαχαρικά Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 160/140 βαθμούς στον αέρα και λαδώστε μια φόρμα για κέικ. Βάλτε τις σταφίδες, τα κεράσια, όλα τα κράνμπερι, το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού και το αλκοόλ σε ένα μικρό τηγάνι. Αφήστε το να πάρει βράση και αφήστε το να σιγοβράσει για 3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν λίγο τα κράνμπερι και να εξατμιστεί το μεγαλύτερο μέρος του υγρού. Αφήστε το στην άκρη για να κρυώσει. Βάλτε τη ζάχαρη, το βούτυρο και τη βανίλια σε ένα μπολ και χτυπήστε τα με ένα ηλεκτρικό μίξερ μέχρι […]Πηγή