Υλικά συνταγής

  • 1 ½ κιλό αλεύρι δυνατό
  • 100 γρ. μαγιά νωπή
  • 230 γρ. γάλα
  • 400 γρ. ζάχαρη
  • 320 γρ. βούτυρο αγελαδινό
  • 8 αυγά χτυπημένα
  • 1/2 κ.γ. μαχλέπι κοπανισμένο
  • 1 κ.σ. μαστίχα, κοπανισμένη
  • 1 κ.σ. μαργαρίνη για άλειμμα του ταψιού
  • 1/3 φλ. τσαγιού σταφίδες (προαιρετικά)
  • 1 αυγό για το άλειμμα της πίτας
  • 3/4 φλ. τσαγιού αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη για γαρνίρισμα

Εκτέλεση συνταγής

Πηγή