Κορμός με Nutella με 4 υλικά

Υλικά συνταγής

  • 600 γρ. Nutella
  • 400 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
  • 200 γρ. μπισκότα πτι μπερ
  • 60 γρ. φουντούκια χοντροαλεσμένα στο μούλτι

Εκτέλεση συνταγής

  1. Βάζουμε τη nutella μαζί με τη σοκολάτα σε ένα κατσαρόλι και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία. Ανακατεύουμε παράλληλα με μια ελαστική σπάτουλα, μέχρι να λιώσουν και να ενωθούν τα δύο υλικά.
  2. Παίρνουμε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ κατά προτίμηση σιλικόνης ή διαφορετικά βουτυρώνουμε τη μακρόστενη φόρμα και τη στρώνουμε καλά με λαδόκολλα. 
  3. Απλώνουμε μια στρώση μπισκότα και κατόπιν τα σκεπάζουμε ρίχνοντας κουταλιές από το σοκολατένιο μείγμα. Συνεχίζουμε με αυτόν τον τρόπο (στρώσεις μπισκότα-σοκολατένιο μείγμα) μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας.
  4. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια του κορμού με τα φουντούκια και τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο για μερικές ώρες, μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Πηγή