Μπισκότα με βρώμη και ταχίνι


Υλικά 1/4 φλ. τσαγιού σπόροι κολοκύθας 1/4 φλ. τσαγιού καρύδια, χοντροκομμένα 1/4 φλ. τσαγιού αμύγδαλα, ολόκληρα 1 1/2 φλ. τσαγιού βρώμη 1/2 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ. γλ. αλάτι 1/4 φλ. τσαγιού ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου 1/4 κ. γλ. καστανή ζάχαρη 1 μεγάλο αυγό 1 ασπράδι αυγού 1/4 κ. γλ. ταχίνι 1 κ. γλ. βανίλια 1 κ. γλ. ψιλοτριμμένο ξύσμα πορτοκαλιού 3/4 φλ. τσαγιού σταφίδες, βερίκοκα σε κύβους ή/και βατόμουρα, μόνα τους ή σε συνδυασμό Εκτέλεση Στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα και απλώστε τους κολοκυθόσπορους, τα καρύδια και τα αμύγδαλα. Ψήστε για 8 έως 10 λεπτά και αφήστε να κρυώσουν για λίγο. Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων αλέστε 1/2 φλιτζάνι βρώμης για να φτιάξετε αλεύρι βρώμης. Προσθέστε το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και χτυπήστε για να συνδυαστούν. Χτυπήστε το βούτυρο και τη ζάχαρη σε ένα μίξερ μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέστε το αυγό, το ασπράδι, το ταχίνι, τη βανίλια και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν τα […]Πηγή