Πώς να φτιάξετε το καλύτερο brownies


Υλικά 2 1/2 μπαστουνάκια ανάλατο βούτυρο 225 γρ. ημίγλυκη σοκολάτα, χοντροκομμένη 3/4 φλ. τσαγιού κακάο σε σκόνη χωρίς ζάχαρη, μοιρασμένο 1 κ. σ. σκόνη καφέ εσπρέσο 2 φλ. τσαγιού κρυσταλλική ζάχαρη 1/2 φλ. τσαγιού μαύρη ζάχαρη 2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας 2 κ. γλ. αλάτι 6 μεγάλα αυγά 1 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις Εκτέλεση Στρώστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί και βουτυρώστε τη με μαλακό βούτυρο. Συνδυάστε την ψιλοκομμένη σοκολάτα, 1/4 φλιτζανιού κακάο σε σκόνη και τη σκόνη εσπρέσο σε ένα μπολ και αφήστε τα στην άκρη. Προσθέστε το βούτυρο σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και μαγειρέψτε μέχρι το βούτυρο να σιγοβράσει έντονα, περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά. Ρίξτε αμέσως το καυτό βούτυρο πάνω από το μείγμα σοκολάτας και αφήστε το να δράσει για 2 λεπτά. Χτυπήστε με το σύρμα μέχρι η σοκολάτα να γίνει εντελώς λεία και αφήστε στην άκρη. Ανακατέψτε την κρυσταλλική ζάχαρη, την καστανή ζάχαρη, το εκχύλισμα βανίλιας, το αλάτι και τα […]Πηγή