Σάντουιτς Caprese με κοτόπουλο στη σχάρα


Υλικά 2 μεγάλα στήθη κοτόπουλου 2 κ. σ. ελαιόλαδο 2 κ. γλ. ιταλικό καρύκευμα 1/2 κ. γλ. αλάτι 1/4 κ. γλ. πιπέρι 4 ψωμάκια τσιαπάτα 1/4 φλ. τσαγιού σάλτσα πέστο 1 μπάλα μοτσαρέλα, κομμένη σε φέτες 2 ντομάτες, κομμένες σε φέτες 20 έως 24 φύλλα βασιλικού 2 κ. σ. βαλσάμικο γλάσο, προαιρετικά Εκτέλεση Κόψτε τα στήθη κοτόπουλου στη μέση κατά μήκος, δημιουργώντας 4 λεπτά φιλέτα. Τοποθετήστε ένα κομμάτι ανάμεσα σε δύο κομμάτια λαδόκολλα ή πλαστική μεμβράνη. Χρησιμοποιήστε ένα σφυρί για κρέας ή έναν πλάστη για να το χτυπήσετε σε ομοιόμορφο πάχος. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα 3 φιλέτα. Σε ένα ρηχό πιάτο, χτυπήστε μαζί το ελαιόλαδο, τα ιταλικά καρυκεύματα, το αλάτι και το πιπέρι. Τοποθετήστε το κοτόπουλο στο πιάτο και γυρίστε το για να καλυφθεί. Καλύψτε με πλαστική μεμβράνη και μεταφέρετε στο ψυγείο για να μαριναριστεί για τουλάχιστον 30 λεπτά ή έως και 8 ώρες. Προθερμάνετε ένα τηγάνι- σχάρα σας σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και λαδώστε ελαφρώς. Αφαιρέστε το κοτόπουλο […]Πηγή