Σαλάτα με γαρίδες στη σχάρα


Υλικά 250 γρ. γαρίδες (25- 30 τεμάχια), καθαρισμένες 1 κ. σ. ελαιόλαδο 1 κ. γλ. σκόνη τσίλι 1/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη 1/2 κ. γλ. αλάτι 1/2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι 2 κεφάλια μαρούλι, ψιλοκομμένα 1 φλ. τσαγιού καλαμπόκι 1 φλ. τσαγιού ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα 1 αβοκάντο, ψιλοκομμένο 4 κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες 120 γρ. τυρί cottage Για τη βινεγκρέτ με κόλιανδρο: Χυμό από 1 λάιμ, 2 κ. σ. ψιλοκομμένο κόλιανδρο, 1 κ. γλ. μουστάρδα, 1 κ. σ. ζάχαρη, 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο, αλάτι και  μαύρο, ανάλογα με τη γεύση Εκτέλεση Προθερμάνετε τη σχάρα σας σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Σε ένα γυάλινο βάζο με καπάκι συνδυάστε το χυμό λάιμ, τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο, τη μουστάρδα, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο και μια πρέζα αλάτι και μαύρο πιπέρι. Κλείστε και ανακινήστε καλά για να ενωθούν όλα τα συστατικά. Αφήστε το στην άκρη. Η βινεγκρέτ μπορεί να φτιαχτεί εκ των προτέρων και να αποθηκευτεί στο ψυγείο. Σερβίρεται καλύτερα σε θερμοκρασία δωματίου. […]Πηγή